17 Νοε 2014

Τρίτη 18/11: Δράση του ΜΕΤΑ ενόψει της Γενικής Απεργίας σε Ερμού και «Attica»

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη Γενική Απεργία της 27ης Νοέμβρη, μια απεργία την οποία η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ επιδιώκει να έχει παλλαϊκά χαρακτηριστικά, με τη συμμετοχή όλων των κοινωνικών ....
ομάδων, από τους απλούς πολίτες, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους εργαζομένους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, μέχρι και τη συμμετοχή σ’ αυτή και των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, καθώς και των επιστημονικών φορέων και οργανώσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει δράσεις ενημέρωσης πολιτών και εργαζομένων, όπως εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, σε λαϊκές αγορές, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες και σουπερμάρκετ, έξω από μεγάλες επιχειρήσεις και χώρους εργασίας, τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε περιφερειακό.
Έτσι, στην Αθήνα, την Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014, συνδικαλιστές του ΜΕΤΑ θα βρίσκονται:
  • Ώρα 19.00: αρχές Ερμού & πλατεία Συντάγματος, μοίρασμα ενημερωτικού υλικού σε διερχόμενους πολίτες, και
  • Ώρα 21.00: στο «Attica», μοίρασμα ενημερωτικού υλικού στους εργαζομένους του πολυκαταστήματος, μετά τη λήξη της βάρδιάς τους.
Κεντρικά συνθήματα της δράσης: «Δε θα σταματήσουμε, εάν δεν τους σταματήσουμε» και «Ή εμείς ή αυτοί».
Να σημειωθεί ότι στα γραφεία του ΜΕΤΑ (στη ΓΣΕΕ, τηλ: 2018202112, και στην πλ. Καραϊσκάκη, τηλ. 2105245479) υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό για την απεργία της 27ης Νοέμβρη.

Πηγή: ergasianet.gr