24 Οκτ 2014

Δείτε το βίντεο που είδαν 20 εκατομμύρια χρήστες σε 20 ημέρες

O  Danny MacΑskill μπορεί να είναι άγνωστος για τον περισσότερο κόσμο αλλά αντίθετα είναι πολύ δημοφιλής σε όσους παρακολουθούν στενά τις ποδηλατικές εξελίξεις.
Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε στο ....
διαδίκτυο και στο οποίο πρωταγωνιστεί, κατάφερε μέσα σε πέντε ημέρες να προσελκύσει το ενδιαφέρον 10 εκατομμυρίων χρηστών, ενώ μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε περίπου 19 εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο.
Κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο μόλις στις 2 Οκτωβρίου και ο Danny MacΑskill επιβεβαιώνει ότι έπραξε πολύ σοφά να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδήλατο. Ο Danny είναι επαγγελματίας trial rider της Inspired Bicycles Ltd.
Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου βίντεο, το αστέρι της ποδηλασίας βρέθηκε στις πιο εντυπωσιακές οροσειρές της Σκωτίας, τις «Black Cuiilin» στη Νήσο Σκάι του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκεί μαζί με την ομάδα του ξόδεψαν δέκα ημέρες, ανάμεσα σε βραχώδεις περιοχές προκειμένου να γυρίσουν το εξαιρετικό βίντεο που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα

Ποιος είναι ο Danny MacAskill;
Στα 23 του χρόνια η ζωή του Danny θα αλλάξει μέσα σε μία νύχτα όταν ο συγκάτοικός του Dave Sowerby θα κοινοποιήσει στο YouTube ένα βίντεο 5μιση λεπτών όπου παρουσιάζεται μία συλλογή με τα καλύτερα trial rides δρόμου, εξαιρετικής δυσκολίας και υψηλών απαιτήσεων, εκτελεσμένα από τον ίδιο τον MacAskill. Μέσα σε μία νύχτα το βίντεο συγκέντρωσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες views ενώ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 35 εκατομμύρια.
Λίγο καιρό μετά την τεράστια επιτυχία του βίντεο, ο Danny είδε το πρόσωπό του να φιγουράρει στους New York Times καθώς και στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κόσμου ενώ βραβεύτηκε σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις όπως τα Laureus World Sports Awards και του National Geographic ως Adventurer of the Year. Σε αυτό το σημείο παρατάει τη δουλειά του ως μηχανικός ποδηλάτων και στρέφεται αποκλειστικά στη μεγάλη του αγάπη, στην οδήγηση ποδηλάτων.
Συνεργάζεται με την Red Bull και σε σκηνοθεσία του φίλου του Dowe Sowerby δημιουργούν ένα καινούριο βίντεο με τον τίτλο “Way Back Home”. Έκτοτε το ένα βίντεο ακολουθεί το άλλο, αποκτά ηχηρό όνομα ενώ το κοινό ανυπομονεί διαρκώς για την καινούρια του δουλειά. Όπως ήταν αναμενόμενο τα βίντεό του γνωρίζουν τρομερή επιτυχία και ο Danny γίνεται ένας από τους καλύτερους και διασημότερους trial rider του κόσμου.

Πηγή: newmoney.gr