20 Οκτ 2013

Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη...
Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Δυτικό Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Πηγή:http://www.enikos.gr