1 Αυγ 2013

«Σταθερή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ απ’ το φθινόπωρο»!

«Σταθερή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ απ’ το φθινόπωρο»!
Τι επισημαίνουν δημοσκόποι. Έτσι ερμηνεύεται η νευρική κρίση στις Κ.Ο. της συγκυβέρνησης…
Η κατάσταση στις Κ.Ο. τόσο της Ν.Δ. όσο (κυρίως) και του ΠΑΣΟΚ μεσούντος του θέρους, που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες, έχει δημιουργήσει διαλυτικές τάσεις στους κόλπους ....
της συγκυβέρνησης.
Τώρα ήταν η Θ. Τζάκρη. Χτες ήταν ο Π. Κουκουλόπουλος. Προχτές ο Απ. Κακλαμάνης…
Απ’ την άλλη μεριά ο Νικ. Κακλαμάνης. Η Σ. Βούλτεψη, σφόδρα εκνευρισμένη με τον Γ. Στουρνάρα, για τα όσα είπε περί… κουρασμένων βουλευτών (της συγκυβέρνησης). Ο Γ. Βλάχος, ο Κυριαζίδης και πάει λέγοντας…
Είναι σαφές, ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. αντιλαμβάνονται το τσουνάμι που έρχεται απ’ το φθινόπωρο. Αντιλαμβάνονται ότι οι αντοχές τους εξαντλούνται. Αντιλαμβάνονται, πως αυτή η κοινωνική έκρηξη που όλο έρχεται κι όμως δεν φτάνει, τώρα πια σιμώνει.
Και μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους…
Αλλά, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες τουNewsbomb, γνωρίζουν και κάτι άλλο.
Ότι δηλαδή έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τους εταίρους της συγκυβέρνησης, όσο κι αν τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν την πραγματικότητα,εξωραΐζουν την εικόνα της κυβέρνησης, κρύβουν την αλήθεια.
Όπως συγκεκριμένα μας υπογραμμίζουν έγκυροι δημοσκόποι και αναλυτές ερευνών της κοινής γνώμης, οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν αμέσως πριν σταματήσει η διεξαγωγή ερευνών λόγω θέρους ανέδειξαν μια εικόνα ανατροπών.
Και αυτή η εικόνα δεν είναι μόνο η σαφής άνοδος της Χρυσής Αυγής, όπως επισημάνθηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Είναι και η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, για πρώτη φορά μετά το περασμένο φθινόπωρο. Μια πρωτιά που μπορεί μεν να μην οφείλεται (όπως προκύπτει απ’ τη μελέτη και ερμηνεία των ποιοτικών στοιχείων των δημοσκοπήσεων) σε κάποιες πρωτοβουλίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή σε σαφή βελτίωση της εικόνας του αλλά στην κάκιστη εικόνα της κυβέρνησης, ωστόσο καταγράφεται σαφώς.
Μάλιστα γνωστός αναλυτής ποιοτικών στοιχείων ερευνών μας τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό αυτή η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ να παγιωθεί στις δημοσκοπήσεις που θα ξεκινήσουν ξανά από τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη, αφού δεν είναι ορατή στον ορίζοντα κάποια δυνατότητα ανάκαμψης της κυβέρνησης, αντίθετα το φθινόπωρο προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτήν!
Το κλίμα αυτό, που δυναμικά έχει αρχίσει να διαμορφώνεται, το γνωρίζουν και ο Αντ. Σαμαράς και ο Β. Βενιζέλος. Έχουν σχετικά ενημερωθεί.
Και μάλιστα με διαρροή από ανώτατα κυβερνητικά επιτελεία επιχειρήθηκε να περιοριστεί η μέγιστη ανησυχία τους στην (αναμφισβήτητη) άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής.
Και απέκρυψαν τα στοιχεία τα οποία αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά το γνωρίζουν και οι περισσότεροι βουλευτές της συγκυβέρνησης.
Με αποτέλεσμα τα φαινόμενα διάλυσης των τελευταίων ημερών!
Και έπεται συνέχεια…

Read more: newsbomb.gr