13 Αυγ 2013

Οι πρώτοι 577 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση – Όλα τα ονόματα- Τα ονόματα όσων συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
- Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν...
αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη
- Όσες αιτήσεις δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης
- Οι αιτήσεις είχαν ξεπεράσει τις 8.000
- Δείτε τη λίστα με όλα τα ονόματα σε όλες τις ειδικότητες

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Γραμματεία ενημέρωσης κι Επικοινωνίας τη λίστα με τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση για να εργαστούν στο μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης κι έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια  όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.

Τονίζεται επίσης οτι για την πρόσληψη απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες  πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού κ. Παντελή Καψή "το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ και οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες και θα πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας".