29 Ιουλ 2013

Έμαθε την αντικατάστασή του μέσα από τη «Διαύγεια»

Στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία θα ζητά ανακοπή απόφασης για την αιφνιδιαστική, όπως τη χαρακτηρίζει, αντικατάστασή του, αλλά και την παραμονή του στη θέση του, αναμένεται να προχωρήσει εντός των επόμενων ημερών, ο περιφερειακός...
διευθυντής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΟΑΕΔ, Δημήτριος Καραμπέρης, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε επιστολή του προς τα ΜΜΕ, ο κ. Καραμπέρης, που υπηρετεί 31 χρόνια στον ΟΑΕΔ, από πρόπερσι ως περιφερειακός διευθυντής, υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε την αντικατάστασή του (που χαρακτηρίζει «μη νόμιμη») από σχετική ανάρτηση τής απόφασης του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στη «Διαύγεια».

«Ένας απ' τους λόγους της αποπομπής του προηγούμενου διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια, ήταν η πρόθεση της κυβέρνησης να τοποθετήσει στις περιφερειακές διευθύνσεις Μακεδονίας και Πελοποννήσου δύο συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, εκπαραθυρώνοντας τους νόμιμους διευθυντές. Μετά την αποπομπή του κ. Κικίλια, το θέμα 'πάγωσε' μέχρι τις 26/7, όταν αναρτήθηκε στη 'Διαύγεια' η [...] απόφαση του νέου διοικητή [...] με την οποία [...]ορίζεται ως προϊστάμενος [...]ο κ.Δημήτριος Κανελλίδης [...]χωρίς ουδεμία αιτιολογία για το γιατί αποκεφαλίζεται ο σημερινός περιφερειακός διευθυντής, ενώ δεν έχει υποπέσει σε παράπτωμα και δεν έχει κριθεί ανεπαρκής», ισχυρίζεται και συμπληρώνει ότι, επιπρόσθετα, ο κ. Κανελλίδης έχει χαμηλότερα τυπικά προσόντα απ΄ τον ίδιο. 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr