31 Ιουλ 2013

Άρον άρον μάζεψε η Θεοδώρα Τζάκρη το "στόλισμα" στον Αντώνη Σαμαρά - Νέα δήλωση για τη διαφοροποίησή της στην ψηφοφορία για την ΕΥΔΑΠ

- Η τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ υπερψηφίστηκε από 51 βουλευτές της κυβέρνησης
- Η κα Τζάκρη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ξεπουλάει τη χώρα βαφτίζοντας το success story
- Στη νέα δήλωσή της η κα Τζάκρη πουθενά δεν αναφέρεται στον Αντώνη Σαμαρά
- Είναι ενδεικτικό πως η νέα δήλωση της... κας Τζάκρη διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Με μία νέα διευκρινιστική δήλωση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη προσπαθεί να "μαζέψει" όσα είπε νωρίτερα για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τα περί ξεπουλήματος. 
Η κα Τζάκρη στην ονομαστική ψηφοφορία για τροπολογία της ΕΥΔΑΠ ψήφισε "παρούσα" στη Βουλή και σε αντίθεση με όλους τους άλλους κυβερνητικούς βουλευτές διαφοροποιήθηκε.

Δεν ήταν η διαφοροποίηση όμως που προκάλεσε τον συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση της κας Τζάκρη μετά τη διαφοροποίησή της ήταν αυτή που έγινε η αιτία για τον συναγερμό, αλλά ακόμα και για εισηγήσεις για διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. 

Η κα Τζάκρη στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως η σημερινή της στάση είναι αυτονόητη απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν υποχρέωση να αποτρέψουν το ξεπούλημα της χώρας στο οποίο έχει επιδοθεί ο κ.Σαμαράς, βαφτίζοντάς το success story.

Και η κα Τζάκρη συνεχίζει τον εξάψαλμο λέγοντας πως "σε ότι με αφορά ο μόνος γνώμονας των αποφάσεών μου είναι το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ελληνικού λαού. Η ψήφος μου είναι ακόμη ένα σαφές μήνυμα προς την τρόικα ότι δεν ξεπουλάμε, δεν χαρίζουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τις φοβερές «αναπτυξιακές» ιδέες τους να τις εφαρμόσουν πρώτα στις δικές τους χώρες".

Μετά όμως από αυτή τη δήλωση και τα όσα προκάλεσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κα Τζάκρη έκανε νέα διευκρινιστική δήλωση με την οποία εξηγεί τη στάση της στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτή τη φορά η οποιαδήποτε κατηγορία για τον πρωθυπουργό. 

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η νέα διευκρινιστική δήλωσξη διανέμεται από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ κάτι που υποδηλώνει πως πιθανότατα "κάποιοι" τράβηξαν το αυτί της κας Τζάκρη για όλα όσα είπε περί ξεπουλήματος για τον Αντώνη Σαμαρά. 

Στη νέα διευκρινιστική δήλωση η κα Τζάκρη απλά αναφέρει: "η συζήτηση στη Βουλή που αφορούσε και στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ όπου είχα γραφτεί για να μιλήσω, διεκόπη λόγω της διεξαγωγής ονομαστικής ψηφοφορίας. Διαφωνώ με τους όρους τους οποίους πραγματοποιείται η συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση και γι' αυτό το λόγο ψήφισα "παρούσα"".

Πηγή:http://www.newsit.gr