12 Μαΐ 2013

Γεωργιάδης: Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί

«H επιστράτευση είναι δεδομένη. Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και στην ώρα τους, αυτό είναι δεδομένο. Όποιος καθηγητής δεν πάει στη δουλειά του θα απολυθεί το ίδιο δευτερόλεπτο» δήλωσε στον Σκάι ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στέλνοντας μήνυμα στην ΟΛΜΕ.
Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη,...
οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι των καθηγητών έκαναν πολύ μεγάλο λάθος, καθώς το συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα για απεργία υφίσταται τους περιορισμούς του νόμου, και δεν είναι απεριόριστο δικαίωμα.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ο Άδωνις Γεωργιάδης πρότεινε τη «συνταγματική απαγόρευση της απεργίας στις πανελλαδικές εξετάσεις». «Δεν πρέπει να γίνεται απεργία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαστε η χώρα με το παγκόσμιο ρεκόρ απεργιών. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που πάσχει από έλλειψη απεργιών. Από υπερβολή απεργιών πάσχει», τόνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.
Οι μνημονιακοί και όσοι δουλεύουν για το μνημονιο έχουν βαλθεί να πάρουν την θέση που είχαν τα σταγονίδια στην μεταδικατορική  Ιστορία.  Ομολογουμένως αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη καθώς όσο η Δημοκρατία έχει ορατούς εχθρούς τόσο σίγουρο είναι πως κάποια  στιγμή  θα επιστρέψει.
πληροφορίες από tvxs