4 Απρ 2013

Σκηνές «ροκ» στην Προανακριτική

Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Λαγκάρντ καθώς σήμερα καταθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεπέρασε κάθε όριο αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «γελοίο και χοντρό» και όταν...
ο πρόεδρος της Επιτροπής προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, άρχισε  να σπάει ποτήρια και να πετάει τα μικρόφωνα! Οπως ήταν επόμενο, στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποβλήθηκε από την αίθουσα.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους είπε: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».
Νωρίτερα είχε σημειωθεί και άλλο επεισόδιο, αυτή τη φορά μεταξύ των κυρίων Κασιδιάρη και Γεωργιάδη με αποτέλεσμα η κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να διακοπεί για λίγα λεπτά. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε ερωτησεις στον εξεταζόμενο Ευάγγελο Βενιζέλο όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζοντας τις ερωτήσεις του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Το προεδρείο διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Την ώρα της διακοπής, βγαίνοντας από την αίθουσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε όταν τον ρώτησαν τι συνέβη: «Υπάρχει ένταση λόγω αυξημένης τεστοστερόνης» και πρόσθεσε: «Η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ενδοκρινολογία προηγείται της ψυχιατρικής ή το αντίθετο»

Μετά τον κ. Βενιζέλο, από την αίθουσα βγήκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους: «Κοιτάξτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα... Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...».

Πηγή:http://www.protothema.gr