13 Μαρ 2013

Στο Λονδίνο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας για ομιλία στο LSE

Στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Greece’s way out of the crisis» («Η πορεία της Ελλάδας για την έξοδο από την κρίση»). Για το λόγο αυτό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να μεταβεί την Πέμπτη στο Λονδίνο....

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος, με κινήματα και σωματεία συνδικάτων και θα μιλήσει σε μεγάλη εκδήλωση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παραμονή του στο Λονδίνο:

Πέμπτη 14/3: 18:30-20:00 Ομιλία στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του L.S.E. υπό τον τίτλο ‘Greece’s way out of the crisis’ (Sheikh Zayded Theatre, LSE New Academic Building, 54 Lincoln’s Inn Fields, London, WC2A 3LI)
Παρασκευή 15/3: 16:30 Συνάντηση με αντιπροσωπεία βουλευτών και μέλη της σκιώδους κυβέρνησης του Labour Party στη Βουλή. (House of Commons) και 18:30-20:00 ομιλία σε εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου (Friends Meeting House , 173-177 Euston Road London NW1 2BJ)
Σάββατο 16/3: 10:00 Συνάντηση με την κίνηση Coalition of Resistance, την πρωτοβουλία Greek Solidarity Campaign και Σωματείο συνδικάτων (Κεντρικά γραφεία της TUC, Congress House, Great Russel Street).
Πηγή:http://www.eklogika.gr