31 Μαρ 2013

Κατεβάστε την εφαρμογή για την Formula 1

Οι οπαδοί της Formula 1 μπορούν πλέον να μαθαίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν μέσα και έξω από το paddock. Και αυτό χάρη στην Pirelli PZero – την πρώτη εφαρμογή της Formula 1 - έκδοση 2.0, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το App store.
Σχεδιασμένη από την Ιταλική φίρμα...

ελαστικών για όλους τους υπολογιστές και tablets, η νέα εφαρμογή προσφέρει συνεχή ενημέρωση στους λάτρεις των αγώνων, και παράλληλα τους επιτρέπει να μοιράζονται το πάθος τους με φίλους μέσω κοινωνικών δικτύων και να σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις για τα μονοθέσια και τους οδηγούς. Με ένα άγγιγμα, οι οπαδοί της Formula 1 δημιουργούν τη δική τους εξατομικευμένη οθόνη, επιλέγοντας πηγές πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο όπως online ειδήσεις, περιοδικά και blogs και ενσωματώνοντας αγαπημένα προφίλ από το Twitter και το Facebook.
Η οθόνη Pirelli P Zero μπορεί να συνδυαστεί διαδραστικά με τηλεοπτικές εικόνες, ή να χρησιμοποιηθεί σαν κινητή συσκευή για την παρακολούθηση αγώνων και των τελευταίων ειδήσεων από το paddock οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος, μέσα από live δελτία ειδήσεων, ταινίες, 3D βίντεο της Pirelli, συνεντεύξεις και σχόλια. Η εφαρμογή Pirelli P Zero προσφέρει πληροφορίες ελαστικών και γραφικά (graphics) με στοιχεία πριν και μετά τον αγώνα - όπως αριθμός pit stop, χρόνοι γύρων και στρατηγικές των ομάδων κ.ά.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το iTunes στον παρακάτω σύνδεσμο όπου είναι διαθέσιμη για συσκευές iPad πατώντας εδώ


Πηγή:http://www.zougla.gr