31 Μαρ 2013

Καμμένος: Πεθαίνουν παιδιά και ο Στουρνάρας χαμογελάει

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό οικονομικών έκανε από την Κομοτηνή, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον...
πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη "φούσκα" στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ότι δεν έχει απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα "Μακεδονία", για να σημειώσει πως το ίδιο κάνουν και οι διορισμένοι υπουργοί.
"Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Ελληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο", τόνισε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Παράλληλα, αναφερόμενος στα φαινόμενα του νεοναζισμού στην Ελλάδα, ο κ. Καμμένος είπε ότι τα δημιούργησαν η εσωτερική και η εξωτερική τρόικα, με ευθύνη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, όταν υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της "Χρυσής Αυγής" και νομιμοποίησαν το νεοναζισμό, ενώ χαρακτήρισε "νεοναζί" και την κυρία Μέρκελ, για τις πρακτικές που ακολουθεί.
Σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημείωσε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σημειώνοντας ότι "ειδικά στα εθνικά θέματα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές, που δεν αλλάζουν με τίποτα". Πρόσθεσε, όμως, ότι λόγω της επίθεσης που δέχεται η χώρα με τις συνεχείς υποχωρήσεις της εσωτερικής τρόικας, οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν, ως ξένους κατακτητές, αυτούς που έρχονται και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό. "Θα συνεργαστούμε όπου συμφωνούμε, ώστε να υπάρχει μια αντίδραση από τον Ελληνικό λαό απέναντι στη βεβήλωση της δημοκρατίας και του Συντάγματος", τόνισε ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση, ως διακοσμητικό στοιχείο, καθώς - όπως είπε - τις αποφάσεις παίρνουν η τρόικα και οι γερμανοί εισβολείς, με στόχο τη δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών ιδιαίτερα στη Θράκη, όχι με την προοπτική φιλοξενίας τους για κάποιο διάστημα, αλλά για να τους μεταμορφώσουν με βάση το μνημόνιο 2, σε εργαζόμενους των 100 ευρώ, με στόχο σταδιακά να αποτελέσουν και κομμάτι του μόνιμου πληθυσμού της περιοχής.Αναφερόμενος τέλος στο συνέδριο του κόμματος, ο κ. Καμμένος είπε ότι μέσα από τα προσυνέδρια γίνεται ένας εποικοδομητικός και δημοκρατικός διάλογος, προκειμένου να εκλεγούν οι σύνεδροι και τα όργανα που θα ψηφίσουν την εθνική αντιπρόταση, η οποία θα αποτελέσει και το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Πηγή:http://www.news.gr