24 Μαρ 2013

Παρέλαση τραγέλαφος! Έκαναν τη μπάντα του δήμου «τείχος» για να μη βλέπουν οι δημοσιογράφοι!

- Επιλεγμένα σχολεία και κολλέγια στη μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου
- Ο δήμος Αθηναίων έστησε τη μπάντα μπροστά από τους επισήμους για να μη βλέπουν οι δημοσιογράφοι 
- Με παρέμβαση της αστυνομίας δεν αποχώρησαν οι εκπρόσωποι του Τύπου...
 
- Απουσία του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου η μαθητική παρέλαση 
- Ένταση με μέλη της Σπίθας νωρίτερα, έγινε μια προσαγωγή
- Αποκλεισμένη πόλη η Αθήνα – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
Μια παρέλαση για γέλια και για κλάματα. Και φέτος. Αστυνομία παντού, κάγκελα, δρόμοι αποκλεισμένοι μήπως και γίνουν... παρατράγουδα. Αλλά κατάντησαν την ίδια την παρέλαση παρατράγουδο!

Όταν με απόφαση της δημοτικής αρχής, η μπάντα του δήμου στάθηκε σε σημείο που δεν επέτρεπε στους δημοσιογράφους να βλέπουν ούτε τους επισήμους ούτε τα παιδιά που θα έκαναν παρέλαση, προκλήθηκε ένταση.
Μάλλον οι φωστήρες του δήμου πίστεψαν πως αν γίνει κάτι και δεν το καταγράψουν οι κάμερες, δε θα είχε ουσία...

Όμως οι δημοσιογράφοι απείλησαν να φύγουν και να μην καλύψουν την παρέλαση, η Αστυνομία παρενέβη και τους οδήγησε σε άλλο σημείο, όπου μπορούσαν να βλέπουν.


Και η μαθητική παρέλαση, με τη συμμετοχή επιλεγμένων σχολείων και κολλεγίων, ξεκίνησε απουσία του υπουργού Παιδείας. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Παιδείας, Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Η επίσημη δικαιολογία της απουσίας του υπουργού ήταν πως βρίσκεται στην Κορυτσά για επίσημη επίσκεψη...

Έτσι, τα παιδιά που παρέλασαν, παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους και από τους δημοσιογράφους, αφού οι γονείς τους ήταν αποκλεισμένοι για να μην κάνουν... επεισόδια!


Άλλη μια χρονιά που η παρέλαση ήταν τραγέλαφος. Αλλά ο υφυπουργός Παιδείας τα βρήκε όλα καλώς καμωμένα και όταν οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν πως νιώθει που τα παιδιά παρέλασαν μπροστά από τους δημοσιογράφους και όχι από τους γονείς τους, η απάντηση ήταν πως η παρέλαση ήταν εξαιρετική.

Και του χρόνου τότε... 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ 

Πηγή:http://www.newsit.gr