13 Μαρ 2013

ΣΥΡΙΖΑ: "Ηabemus μνημόνιο"

"Ηabemus μνημόνιο" αναφέρει την Τετάρτη σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τριμερή, κάνοντας λόγο για προαποφασισμένα μέτρα.
"Για μια ακόμη φορά οι περίφημες εμπλοκές στις συζητήσεις με την τρόικα εκφράζουν τις διαφωνίες για το πώς θα...
υλοποιηθούν τα μνημονιακά μέτρα και όχι διαφωνίες επί της ουσίας του προγράμματος. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι διαπραγματεύεται για το συμφέρον του ελληνικού λαού, ενώ στην πραγματικότητα δεν αναζητά παρά μια καινούρια επικοινωνιακή φόρμουλα για τα προαποφασισμένα μέτρα" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, η δέσμευση στην απαρέγκλιτη εφαρμογή του προγράμματος και το ψηφισμένο τρίτο μνημόνιο είναι η πυξίδα μιας κυβέρνησης που προχωρά χωρίς κανένα ενδοιασμό στην υλοποίηση ενός καταστροφικού προγράμματος λιτότητας που έχει αφήσει μέχρι στιγμής 1,5 εκατομμύρια ανέργους και 500.000 νοικοκυριά χωρίς κανένα εισόδημα.
"Το μνημονιακό σήριαλ με πρωταγωνιστές την κυβέρνηση και την τρόικα και διαδοχικά επεισόδια τις "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης, τις "διαπραγματεύσεις", τους "εκβιασμούς" για την καταβολή της δόσης, καταλήγουν πάντα στην απόφαση για νέα ακόμα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα" τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Πηγή:http://www.news.gr