29 Μαρ 2013

Χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2013 προαναγγέλλει ο Σίμος Κεδίκογλου

Μέσω της ΔΕΗ θα εισπράττεται και το 2013 το χαράτσι, όπως προανήγγειλε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989, ο Σίμος Κεδίκογλου.
«Για τη χρήση του 2013 το χαράτσι θα είναι αισθητά χαμηλότερο, ο τρόπος είσπραξης θα είναι...

μάλλον ο ίδιος» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η δέσμευσή μας ήταν ότι θα είναι αισθητά χαμηλότερο το χαράτσι για το 2013, ο τρόπος είσπραξης μάλλον θα είναι ο ίδιος. Το σημαντικό είναι πόσο πληρώνεις και όχι το πώς πληρώνεις» παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ταυτόχρονα, υποστήριξε ότι είναι υγιές το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί για τη θέση της χώρας στην ευρωζώνη. «Έχουμε θωρακίσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα με τον καλύτερο τρόπο και προλάβαμε τα χειρότερα. Η ενσωμάτωση των κυπριακών τραπεζών στο ελληνικό σύστημα προχωράει πολύ καλά. Έχουμε πάρει το ποσό για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μας» υπογράμμισε.

Για τα γκαζάκια στο σπίτι του αδερφού του, τόνισε: «Την πρώτη φορά που έγινε, υποστήριξαν ότι κατά λάθος πίστεψαν πως είναι δικός μου χώρος και ότι δε θα επαναλαμβανόταν ένα τέτοιο κρούσμα. Είναι εξωφρενικό η στοχοποίηση συγγενικών προσώπων, είναι φασιστικές πρακτικές».

Για το ενδεχόμενο νέων μέτρων δε, τόνισε: «Όχι, δεν μας ανησυχεί η πιθανότητα νέων μέτρων, δεν θα υπάρξουν. Θα βαθμολογηθούμε θετικά στον έλεγχο των προόδων και στους στόχους μας για την ανάκαμψη της οικονομίας».

Πηγή:http://www.protothema.gr