17 Ιαν 2013

H "φλόγα της ελπίδας" κλείνει τους δρόμους στο κέντρο στις 10:00


H
Λαμπαδηδρομία για τους 10ους χειμερινούς Special Olympics της Βόρειας Κορέας
Πρόσθετους πονοκεφάλους σε όσους θέλουν να κινηθούν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας φέρνει η Λαμπαδηδρομία "Φλόγα της Ελπίδας", που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έναρξης των ....
διαδικασιών για τους 10ους χειμερινούς αγώνες Special Olympics, που θα διεξαχθούν στην Πιονγκ Γιανγκ της Βόρειας Κορέας από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2013.

H συγκεκριμένη λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας από τις 10:30 έως τις 14:00.

Εξαιτίας της, θα παραμείνουν κλειστές οι παρακάτω οδοί και λεωφόροι:

-Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από την λεωφώρο Βασιλίσσης Ολγας έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας,το ρεύμα κυκλοφορίας προς λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Αρδηττού, στο τμήμα της από την λεωφόρο Βουλιαγμένης έως την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο βασ. Κων/νου, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Βασιλέως Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισιάς, καθώς και οι κάθετες αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

-Μεσογείων, στο τμήμα της από την Βασιλίσσης Σοφίας έως την οδό Σινώπης και το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

-Βασιλίσσης Ολγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

-Λεωφόρος Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και το ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Πανεπιστημίου. Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Επίσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τις 10:30 έως τις 13:00 και θα απαγορευτεί η στάθμευση από τις 06:00 έως τις 13:00 στις εξής οδούς και λεωφόρους: Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της από τη λεωφόρο Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, και το ρεύμα κυκλοφορίας προς το ξενοδοχείο Χίλτον.

Πηγή: news.gr