23 Ιαν 2013

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια»

Στην αντεπίθεση περνά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μανώλης Γλέζος αναφέρει:
«Δυστυχώς για μερικούς, που ξέρουν την Ιστορία και την Πολιτική από τα βιβλία, ζω ακόμα. Κι αυτό τους ενοχλεί, γιατί δεν τους...

επιτρέπει να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα ανενόχλητοι και όπως τους συμφέρει.
Τις τελευταίες μέρες έχει εξαπολυθεί μια πραγματική εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όρια και χωρίς αρχές. Στοχοποιούν απόψεις, νεαρούς βουλευτές που αμφισβητούν το σημερινό σύστημα και θέλουν μια πιο δίκαιη κοινωνία, νέα παιδιά που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας.

Όλους αυτούς, κάποιοι δεν διστάζουν να τους αποκαλούν συλλήβδην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άνομο – δηλαδή παράνομο, εν δυνάμει τρομοκρατικό. Οι αυτουργοί και οι υποκινητές αυτής της επικίνδυνης κατάστασης, ας μας πουν, επιτέλους: Δεν διδάχτηκαν τίποτα από το παρελθόν;  Η αλήθεια (η μη λήθη, δηλαδή) δεν τρομοκρατείται. Και, όπως λέει ο λαός, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διακηρύξει σε όλους τους τόνους ότι είναι εναντίον της βίας ‒ της όποιας μορφής βίας, είτε ατομικής είτε κρατικής. Προκαλώ, λοιπόν, την Κυβέρνηση να βγει ευθαρσώς να δηλώσει και αυτή αν είναι κατά της κρατικής βίας. Γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν το ’χει κάνει. Τέλος με τα αστεία που γίνονται επικίνδυνα.
Δεν πρόκειται να απολογηθούμε από ’δώ και πέρα σε αυτούς φέρουν την κύρια ευθύνη τόσο για την ατομική όσο και για την κρατική βία.  Θα απολογηθούμε και θα απολογούμαστε μόνο στον Λαό, τον οποίο και καλούμε την οργή και τον θυμό του να τον μετουσιώσει σε πολιτική πράξη και μόνο».

Πηγή:http://www.zougla.gr