17 Ιαν 2013

Βενιζέλος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την πτώση της κυβέρνησης" - "Κάρφωσε" εμμέσως τον Διώτη

- Κατηγόρησε για χυδαιότητα τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή υποστηρίζει πως στις εκλογές ήξερε ο ίδιος τη λίστα και άρα εκβίαζε
- Σφοδρές επιθέσεις κατά του κ. Βαξεβάνη τον οποίο αποκαλούσε δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ
- Για τον κ. Διώτη δήλωσε πως εάν είχε επιφυλάξεις για το στικάκι δεν θα έπρεπε να το αξιοποιήσει...
- Σφοδρή αντιπαράθεση όταν ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως έχει αρχεία για τη αμυντική δομή της χώρας

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ, επαναλαμβάνοντας τα περί στοχοποίησης του κόμματός του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για πολιτική σκευωρία.
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος όπως είχε προαναγγείλει δεν προχώρησε σε αποκαλύψεις με ονόματα, αλλά κατηγόρησε με δριμεία τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιθυμεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία την πτώση της κυβέρνησης με στοχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ο ΣΥΡΙΖΑ με τη "στρατηγική της εφόδου για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας επανέρχεται μετά τις εκλογές αλλά ξαναχάνει. Δεν έμεινε τίποτα άλλο τώρα, αλλά το ρεσάλτο, που για να πετύχει πρέπει να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής".

Παράλληλα, κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για γκεμπελικό δίκτυο συκοφαντικών διαρροών και για "κομματικό παρακράτος οργανωμένης διασποράς ψευδών ειδήσεων". Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που όπως τόνισε, υποστήριζε πως στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις ο ίδιος γνώριζε για τη λίστα και άρα πίεζε και εκβίαζε.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο κ. Βενιζέλος για τον δημοσιογράφο κ. Βαξεβάνη, τον οποίο αποκαλούσε δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ και όργανό του, ενώ σημείωσε πως "ο εκλεχτός του  ΣΥΡΙΖΑ εκδότης δημοσιογράφος είχε άλλο στικάκι. Άρα κάποιος μοίραζε στικάκια".

Ο κ. Βενιζέλος σχετικά με τα όσα έχει υποστηρίξει ο κ. Διώτης καταφέρθηκε εμμέσως εναντίον του, λέγοντας πως εάν ο κ. Διώτης είχε επιφυλάξεις να χρησιμοποιήσει το στικάκι ως πηγή πληροφοριών δεν έπρεπε να το αντιγράψει και δεν έπρεπε να το επισκοπήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Πηγή:http://www.newsit.gr