17 Ιαν 2013

Κακλαμάνης για Στουρνάρα: «Δείχνει ίχνη αλαζονείας που είχε ο Παπακωνσταντίνου»

Κακλαμάνης για Στουρνάρα: «Δείχνει ίχνη αλαζονείας που είχε ο Παπακωνσταντίνου», είπε ο βουλευτής της νΔΚαινούριο ενδοκυβερνητικό μέτωπο άνοιξε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα. «Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή νόμιζα ότι ζω σε άλλη χώρα», είπε ο κ. Κακλαμάνης σε ....
πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, και παράλληλα συνέστησε στους εκάστοτε υπουργούς Οικονομικών, τους οποίους αποκάλεσε ενοίκους της πλατείας Συντάγματος «λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα».
Ο κ. Κακλαμάνης, συμβούλεψε, επίσης, τον κ. Στουρνάρα να παραδειγματιστεί από την πορεία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς όπως είπε «ο κ. Στουρνάρας, ως τεχνοκράτης δεν πήρε μάθημα από τι έπαθε ο τεχνοκράτης, γιατί τεχνοκράτης ήταν, συνάδελφός του, κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός. Μου δείχνει ίχνη αλαζονείας που είχε ο Παπακωνσταντίνου».
«Και επειδή με προκαλείτε», είπε ο κ Κακλαμάνης, σχολιάζοντας μια τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών ότι η διακυβέρνηση την διετία 2007-9 ήταν καταστροφική για την οικονομία, ανέφερε: «Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει ιστορικό στην Εμπορική; Δεν έχει ιστορικό στην Goldman Sachs; Δεν αλληλοβραβεύονταν Goldman Sachs και ΙΟΒΕ κάνοντας επίτομο μέλος τον Χριστοφοράκο; Είχε ή δεν είχε ιστορικό με τον κ. Παπαδήμο για το πώς μπήκαμε στο ευρώ. Εγώ αν είχα τέτοιο ιστορικό στην πλάτη μου θα ήμουν πολύ προσεκτικός για το τι κρίση θα έκανα».
Πηγή: eklogika.gr