1 Αυγ 2012

Συγκέντρωση εργαζομένων της ΑΤΕ στο κέντρο

Οι εργαζόμενοι έκαναν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών...
 
Συγκέντρωση εργαζομένων της ΑΤΕ στο κέντροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι στην τράπεζα, στο πρώην κεντρικό κτίριο της Αγροτικής Τράπεζας επί της οδού Πανεπιστημίου 23, ενώ συνεχίζουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις τους.
Να δώσουν μαζικά το παρόν στις ....
κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ύπαρξης της Αγροτικής Τράπεζας, κάλεσε τους εργαζόμενους με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας:

«Η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική, γιατί ο αγώνας των συναδέλφων μας της Αγροτικής για την Τράπεζα και τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, είναι και δικός μας αγώνας. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ, αφού συγκεντρώθηκαν μπροστά στο παλιό κεντρικό κτίριο της τράπεζας, ξεκίνησαν πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω των οδών Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

Αυτήν την ώρα, οι εργαζόμενοι της Αγροτικής μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ, παραμένουν μπροστά από το κτίριο του Υπ. Οικονομικών, στο Σύνταγμα, ενώ η αστυνομία έχει κλείσει την οδό Φιλελλήνων, μπροστά από το υπουργείο. 
Πηγή: epikaira.gr