1 Αυγ 2012

Εμφανίστηκαν 7 επενδυτές για την έκταση στην Αφάντου Ρόδου!

Στις επτά ανήλθαν οι προσφορές για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη φάση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την υποβολή ....
εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Αφάντου, στο βορειοανατολικό τμήμα της Ρόδου, επιφάνειας περίπου 1.850.000 τμ. 

Στο ακίνητο περιλαμβάνεται και γήπεδο γκόλφ 18 οπών, έκτασης 450.000 τμ. περίπου. Σήμερα το πρωί ανοίχθηκαν οι υποβληθείσες αιτήσεις, παρουσία των ενδιαφερομένων.

Όπως αναφέρεται, εκδηλώθηκαν 7 επενδυτικές υποψηφιότητες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό, οι οποίες θα αξιολογηθούν από το Ταμείο ως προς την πλήρωση των τυπικών και ουσιαστικών προϋποθέσεων.


Η διοίκηση του Ταμείου εκφράζει την ικανοποίησή της για την εκδήλωση τόσο σημαντικού επενδυτικού ενδιαφέροντος, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία. Η συμμετοχή ισχυρών επενδυτικών οργανισμών στη διαγωνιστική διαδικασία είναι απόδειξη εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία και τη νέα αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλει η χώρα μας.


 Πηγή: capital.gr


Από το kourdistoportocali