24 Ιουλ 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Είχατε αποφασίσει προεκλογικά την επιμήκυνση του προγράμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Είχατε αποφασίσει προεκλογικά την επιμήκυνση του προγράμματοςΓια ψεύδη και παραπλανητική συμπεριφορά έναντι του ελληνικού λαού κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιάννης Μηλιός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το θέμα της επιμήκυνσης του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος, καθώς σε δήλωσή του αναφέρει ότι...
«από τις 15 Μαρτίου 2012, δηλαδή προεκλογικά, είναι σε ισχύ δανειακή σύμβαση του Ταμείου προς την Ελλάδα, ύψους 23,78 δισ. Ειδικών Τραβηχτικών Δικαιωμάτων (SDR), που αντιστοιχεί σε 29,50 δισ. ευρώ περίπου, με διάρκεια μέχρι τις 14 Μαρτίου 2016».
    
Ο κ. Μηλιός τονίζει ότι ο ελληνικός λαός όχι μόνο δεν πληροφορήθηκε για τη σύμβαση αυτή, αλλά ακούει καθημερινά τα «φληναφήματα» των παραγόντων της κυβέρνησης για επικείμενη «επιμήκυνση μέσω επαναδιαπραγμάτευσης».
    
Προσθέτει ότι στην κυβέρνηση «αποκρύπτουν τα ήδη προεκλογικώς αποφασισθέντα, δηλαδή την επιμήκυνση του διαστήματος για την επιβολή των μέτρων που κατακρημνίζουν τα λαϊκά εισοδήματα και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, για να τα παρουσιάσουν σαν «επιμήκυνση μετά από διαπραγμάτευση».
    
Πολιτεύονται σαν να μη συνέβη τίποτα, δηλαδή ερήμην της λαϊκής βούλησης, που εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές, υπογραμμίζει ο κ. Μηλιός και καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει το ψέμα και την παραπλάνηση, και όπως υποστηρίζει «είτε το θέλει, είτε όχι η κυβέρνηση θα λογοδοτήσει σύντομα στον ελληνικό λαό».

Πηγή:http://www.24h.gr