22 Ιουλ 2012

Κοντεύει η ώρα..‏.

Γράφει η Μαρίζα:
Κοντεύει η ώρα  όπου οι δανειστές μας θα διακόψουν την χρηματοδότηση  με το πρόσχημα της μή εκπλήρωσης από την χώρα μας των όρων της δανειακής σύμβασης. Λες και μέχρι τώρα τους εκπληρώναμε,γι' αυτό μας χρηματοδοτούσαν(εδώ γελάμε). Οι καταθέτες θα πάνε για άλλη μία φορά ν' αποσύρουν τις πολύτιμες καταθέσεις τους (γι' αυτές ψήφισαν άλλωστε τον κύριο Σαμαρά), η κυβέρνηση θ' αναγκαστεί να βάλει πλαφόν στις ...
αναλήψεις και έτσι κάπως θα γίνει της...Αργεντινής το κάγκελο! Πλησιάζει λοιπόν η ώρα που θα πληρώσουμε για την ανοχή που επιδείξαμε όλα αυτά τα χρόνια στην διαχείριση της χώρας μας από ανθρώπους που εμείς οι ίδιοι επιλέγαμε. Γιατί δεν ήταν ότι δεν γνωρίζαμε. Γνωρίζαμε και παραγνωρίζαμε.
Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον,κυρίαρχος σκοπός και ζητούμενο θα πρέπει να είναι το να μην ξαναβρεθούμε στο ίδιο σημείο ποτέ. Πρέπει να κάνουμε restart στο πως  βλέπουμε τα πράγματα, τις αξίες που πρέπει να μας διέπουν ως ώριμους και συνειδητοποιημένους πολίτες και στο τι αρχές πρέπει ν' ακολουθούμε απαρέγκλιτα ώστε να παραδίδουμε στα παιδιά μας, μία πατρίδα καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε.

Εύχομαι ολόψυχα να το καταφέρουμε...