28 Ιουν 2012

«Νεκροταφείο των οικονομιών η Ευρωζώνη»

Αναφερόμενος στην επιστολή του κ. Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κολοτούμπα»Η ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε «νεκροταφείο των οικονομιών» των χωρών μελών της και κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σε συνέντευξή του στον Alpha 98,9....

Σχολιάζοντας τη δήλωση της κ. Μέρκελ, ότι δηλαδή «όσο ζει, δεν θα αποδεχτεί την αμοιβαιοποίηση του δημόσιου χρέους των χωρών της ευρωζώνης», ο κ. Στρατούλης είπε ότι θέληση της Γερμανίδας καγκελάριου είναι τα πλεονάσματα να είναι της Γερμανίας και των πλουσίων χωρών του Βορρά και τα ελλείμματα και τα χρέη να είναι των χωρών μελών του Νότου.
Αναφερόμενος στην επιστολή του κ. Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κολοτούμπα» καθώς ο πρωθυπουργός μιλά για επικαιροποίηση και όχι για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.
Τέλος, για τον Θεόδωρο Πάγκαλο είπε ότι πρέπει να του δοθούν δύο βραβεία. Το πρώτο βραβείο, όπως δήλωσε, είναι αυτό της συχνότερης ρήψης «λάσπης στον ανεμιστήρα» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού. Το δεύτερο βραβείο το δικαιούται για την «συμβολή του στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε.
«Ο κ. Πάγκαλος αρκετά ταλαιπώρησε, εξύβρισε και συκοφάντησε τον ελληνικό λαό. Ας πάει στο σπιτάκι του να ζήσει με τα εκατομμύριά του κι ας σταματήσει να μας προκαλεί», επεσήμανε ο κ. Στρατούλης και υπενθύμισε ότι ο κ. Πάγκαλος ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να του ζητηθούν και να του καταλογιστούν ευθύνες και όχι μόνο πολιτικές.
Πηγή:http://www.24h.gr