30 Ιουν 2012

Αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω... Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Ρυθμίσεις έχει επιβάλει από σήμερα η Τροχαία, στην Αθηνών-ΛαμίαςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην οδό Καλλιρρόης (Αθήνα), στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου της Αθηνών-Λαμίας (Μεταμόρφωση) και στο παράπλευρο δίκτυο της Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Οινοφύτων (Τανάγρα).
Αναλυτικά:...
 
Στην Αθήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην οδό Καλλιρρόης λόγω εργασιών κατασκευής του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. 
 
Συγκεκριμένα θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία σε μέρος του οδοστρώματος της οδού Καλλιρρόης, από τη δεξιά της πλευρά, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Αθ. Διάκου προς την οδό Χαμοστέρνας και σε μήκος 150 μέτρων πριν από τη γραμμή του STOP της φωτεινής σηματοδότησης Καλλιρρόης και Αμβρ. Φραντζή. 
 
Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Κατά τη συνέπεια η κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα της Καλλιρρόης θα πραγματοποιείται από το εναπομένον οδόστρωμα, το πλάτος του οποίου δε θα είναι μικρότερο των 8,65 μέτρων και θα χωρίζεται σε τρεις λωρίδες.
 
Στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, τα Σαββατοκύριακα 30/6-1/7 και 7-8/7 θα γίνει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας από τις 07.00 έως τις 17.00 στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου της Αθηνών-Λαμίας, λόγω εργασιών αποκατάστασης συρματόσχοινων ανύψωσης φωτιστικών σωμάτων. Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις αφορούν τους ακόλουθους οδικούς άξονες:
 
α) Σε πλάτος 2 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στον κλάδο εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα και σε μήκος 10 μέτρων.
 
β) Στη δεξιά λωρίδα της Λ. Τατοΐου, επί της γέφυρας Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 
γ) Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του κλάδου εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου και σε μήκος 30 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
 
δ) Σε πλάτος 2 μέτρων από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στον κλάδο εξόδου προς Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Λαμία και σε μήκος 20 μέτρων.
 
Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.