4 Απρ 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον αυτόχειρα της πλατείας

Οι «Αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται και πάλι να κατέβουν στην Πλατεία Συντάγματος! Σε λίγες ώρες από τώρα και με αφορμή την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου το πρωί, επιχειρείται μια ανασύσταση του κινήματος των «Αγανακτισμένων». 
Μέσω Facebook και λοιπών ιστοσελίδων κοινωνικής...
δικτύωσης αρκετοί καλούν σε μια νέα συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος στις 6 το απόγευμα, ως «φόρο τιμής», όπως αναφέρεται, «σε όσους έπεσαν στον βωμό των μνημονίων».

Σε μια παράλληλη εξέλιξη και οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν απόψε την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουν στον συμπολίτη μας που σήμερα το πρωί έδωσε τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος για να μην αφήσει χρέη στα παιδιά του και θα σταματήσουν στο Σύνταγμα προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.


Το κείμενο που έχουν ανεβάσει στην σελίδα τους στο Facebook (http://www.facebook.com/agan.moto.hellas) έχει ως εξής:


Καταγγέλλουμε αυτούς που ανάλγητοι παρακολουθούν από τα βελούδινα κοινοβουλευτικά έδρανα ανθρώπους να αυτοκτονούν.


Καταγγέλλουμε αυτούς που έσπρωξαν άλλον έναν συνάνθρωπο μας σήμερα να χάσει τη ζωή και την ψυχή του.


Καταγγέλλουμε αυτούς που σπρώχνουν κάθε μέρα έναν ολόκληρο λαό στην απελπισία και στην εξαθλίωση.


Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.


Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους.


Οι δοσίλογοι και οι συνεργάτες τους πρέπει να δώσουν λόγο στον λαό που εξοντώνουν.

Πηγή:http://www.protothema.gr