6 Απρ 2012

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΛΠΑ - Χωρίς οδική βοήθεια οι συνδρομητές

Σε κατάληξη του κτηρίου της ΕΛΠΑ προχώρησαν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Λέσχης Περιήγησης και Αυτοκινήτου, κάτω από την ομπρέλα της οποίας βρίσκεται η γνωστή οδική βοήθεια ΕΛΠΑ αλλά και η αρχή που διαχειρίζεται τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αιτία, η μη καταβολή μισθών για σχεδόν 3 μήνες, η μη υπογραφή συμβάσεων αλλά και η αβεβαιότητα που...
επικρατεί στους εκατοντάδες υπαλλήλους τους τελευταίους μήνες. Μιλώντας μάλιστα στη zougla.gr ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γιάννης Σέγγος, μίλησε για δουλειές που υπάρχουν αλλά… φεύγουν σε παράπλευρες εταιρείες με αποτέλεσμα την οικονομική ζημιά της εταιρείας. Όσο για την κατάληψη ο κ. Σέγγος ξεκαθάρισε πως θα συνεχιστεί μέχρι όσο πάει ενώ μέχρι να βρεθεί λύση οι συνδρομητές της ΕΛΠΑ δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τους εργαζόμενους. Πράγματι έχει καθυστερήσει η μισθοδοσία τους αλλά είναι μάι υπόθεση όπως άλλες χιλιάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Ελπίζουμε οτι θα τις ξεπεράσουμε σύντομα το πρόβλημα».

Να σημειώσουμε ότι από το πρωί οι εργαζόμενοι απαγορεύουν σε όλους την είσοδο στο κτήριο της λεωφόρου Μεσογείων ακόμα και σε εργαζόμενους εταιρείας με ασφάλειες που στεγάζεται στο συγκεκριμένο κτήριο. Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει και στο κτήριο της ΕΛΠΑ στη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή:http://www.zougla.gr