26 Μαρ 2012

Σκληρή απάντηση Ιπποκράτους στη Συγγρού για τις «ρουσφετολογικές προσλήψεις»

Να απευθυνθεί στον υπουργό Μεταφορών για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ κάλεσε το ΠΑΣΟΚ τη Νέα ΔημοκρατίαΓια προκλητική ανοησία και προκλητικό θράσος εγκαλεί τη Συγγρού το ΠΑΣΟκ σχετικά με την καταγγελία Μιχελάκη «περί ρουσφετολογικών προσλήψεων 2240 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στα ΕΛΤΑ».
«Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος θα...
έπρεπε να υποδείξει κανείς στον εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στο υπουργό Μεταφορών, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ κ. Βορίδη ο οποίος την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση και επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή επιτροπή υπουργών (στην οποία ως υπουργός Οικονομικών συμμετείχε και ο κ. Βενιζέλος) την έγκριση αυτών των προσλήψεων όπως παγίως γίνεται κάθε χρόνο την περίοδο αυτή» απαντά η Ιπποκράτους και καταλήγει: «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγνώμη εκ μέρους της ΝΔ».
Γιάννης Καμπουράκης
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης εξέδωσε σήμερα ειδική ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε ρουσφετολογικές προσλήψεις 2.240 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στα ΕΛΤΑ, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στις 12 Μαρτίου, με την ιδιότητά του προφανώς του Υπουργού Οικονομικών.
Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προφανή ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.
Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ. 
Πηγή:http://www.24h.gr