13 Μαρ 2012

Στο ΛΑΟΣ ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Την προσχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας...
αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά. Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας. Γιάννη καλώς ήλθες», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης, καλωσορίζοντας τον κ. Παπαμιχαήλ στα ψηφοδέλτια της Β΄ Αθηνών.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για την τιμή που του έκανε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε.


«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή». 

Πηγή:http://www.protothema.gr