6 Σεπ 2011

Εκλογές στο Σύλλογο Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ Αθήνας & νομού Αττικής.

Σε εκλογές προχωρεί στις αρχές Οκτώβρη ο Σύλλογος Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ Αθήνας & νομού Αττικής.
Σε μια περίοδο που, εκτός των όσων έχουμε...
υποστεί μέχρι σήμερα, στα ΕΛΤΑ έχει μπει πωλητήριο και από μέρα σε μέρα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, το νέο μισθολόγιο φέρνει και νέες μειώσεις στους μισθούς μας, η εργασιακή εφεδρεία και οι απολύσεις είναι μπροστά μας.

Αυτή την περίοδο είναι καθήκον μας να οργανωθούμε , να δυναμώσουμε τη φωνή και την αντίδραση μας, να υπερασπιστούμε τη δουλειά και τα δικαιώματα μας.

Να ισχυροποιήσουμε τα συνδικάτα μας, να απαιτήσουμε αλλαγή πορείας και απεξάρτησης από τον κυβερνητικό - κομματικό συνδικαλισμό, από τις παραγοντίστικες νοοτροπίες και πρακτικές.

Να απαιτήσουμε από τα συνδικάτα μας να αρθρώσουν ξεκάθαρο λόγο απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, το μνημόνιο και τους ξενόφερτους αφέντες της τρόικας, να αγκαλιάσουν και πάλι τους εργαζόμενους, να θεμελιώσουν ξανά και να αποκαταστήσουν την φθαρμένη αξιοπιστία & εμπιστοσύνη, να αποτελέσουν και πάλι την ασπίδα απέναντι στο καταιγισμό των κυβερνητικών επιθέσεων και να δώσουν πάλι ελπίδα, όραμα και προοπτική.

Η παράταξη μας θα συμμετέχει στις εκλογές του Συλλόγου Εσωτερικής Εκμετάλλευσης  και χρειάζεται την στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων Συναδέλφων για να καταφέρει να διαμορφώσει ικανές συνθήκες αλλαγής της πορείας του συνδικάτου μας.

Δυναμώστε το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας, δυναμώστε τη φωνή  και την παρέμβαση μας στις ταχυδρομικές εξελίξεις.

Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε υποψήφιοι μαζί μας.