4 Μαρ 2011

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ. . . ΕΡΩΤΑΣ !!!

Γράφει ο Χρήστος Μπούφης:
Φίλες και Φίλοι.
Εμείς οι παλαιοί αλλά και οι σημερινοί Συνδικαλιστές - μιλάμε συχνά για την τεράστια δύναμη του αληθινού έρωτα για τον Συνδικαλισμό… για τα εμπόδια που μπορεί να ξεπεράσει… για την υπεροχή του απέναντι στην ύλη.
Γνωρίζουμε όμως καλά -  για να μην πω  σχεδόν πάντα  - ότι στην... πορεία προκύπτουν συμβιβασμοί… και υποχωρήσεις… και εμπόδια… τα οποία συνήθως μας οδηγούν στην άτσαλη - ανώμαλη  προσγείωση …. στην πραγματικότητα… στην ρουτίνα της καθημερινότητας… στην τριβή της Συνδικαλιστικής ζωής….
Και το ερώτημα που προκύπτει είναι :
Υπάρχει άραγε   αληθινός…  ανιδιοτελής…  αμόλυντος… Συνδικαλιστικός έρωτας!!!!
Είναι ένα ερώτημα που με βασανίζει χρόνια…
Πιστεύω ότι αυτός που ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τον αληθινό… ανιδιοτελή… αμόλυντο…  Συνδικαλιστικό έρωτα… είναι αυτός που αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του ολοκληρωτικά… χωρίς καμιά υποχρέωση στον μοναδικό του έρωτα - που είναι ο Συνδικαλισμός - δεν τον ενδιαφέρει το χρήμα… ούτε η δόξα… ούτε η καταξίωση… μόνο ο έρωτάς του για τον Συνδικαλισμό … για αυτόν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με την ανυπαρξία.. μπορεί να αυτοθυσιαστεί για το κοινό συμφέρον…  να γίνει αόρατος… να προσφέρει τα πάντα….
Υπάρχει στα αλήθεια τέτοιος Συνδικαλιστής…. ή μήπως είναι βγαλμένος από κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας….
Φίλες και Φίλοι .
Υπάρχει και λέγεται Άγγελος !!!! όνομα και πράγμα….

Χρήστος  Μπούφης
αθεράπευτα ρομαντικός