4 Φεβ 2011

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛ-ΤΑ ......ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ "ΚΑΙΡΙΚΑ" ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ‏

Γράφει ο Λαμιώτης:
Το τελευταίο διάστημα ανεξήγητα "καιρικά" φαινόμενα στον ουρανό του ΕΛ-ΤΑ και κανείς δεν κουνιέται από τη θέση του, μάλλον από τον καναπέ του!!!
1. Κλείσιμο 150 Ταχ/κών Καταστημάτων
2. Περικοπή 3.000 περίπου θέσεων εργασίας
3. Προσλήψεις ΕΣ/ΟΧ , μείον 50% έως 60% σε.. σχέση με πέρυσι
4. ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ στις μεγαλύτερες  Μονάδες Παραγωγής και Διανομής
και όλοι είμαστε μες στην τρελή χαρά , λες και δεν συμβαίνει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!

Η πλειοψηφία του συνδικαλιστικού μας κινήματος που πρέπει να δώσει το έναυσμα του αγώνα, κατά της καταιγίδας αυτής που θα σαρώσει τον ΕΛ-ΤΑ, σιωπά "απερίγραπτα".

Μα καλά δεν σας προξενεί εντύπωση που ξεκίνησε άρον - άρον η χαρτογράφηση πριν καν περιμένουν να γίνει η απογραφή του πληθυσμού.
Μα καλά δεν σας προξενεί εντύπωση που δεν εκδόθηκε ούτε μια διαταγή για την ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ.
Μα καλά δεν σας προξενεί εντύπωση που οι οδηγίες που δόθηκαν είναι να μην απογράφονται τα κλειστά ( δηλαδή τα προσωρινά ξενοίκιαστα διαμερίσματα και Καταστήματα) τα οποία θα σημειώνονται μόνο σε βοηθητική στήλη
Μα καλά δεν σας προξενεί εντύπωση που διατείνονται ότι  διαμέρισμα που παραλαμβάνει μόνο λογ/σμούς ΟΤΕ - ΔΕΗ- ΔΕΥΑ (δηλαδή ομαδικά κατατιθέμενα αντικείμενα) δεν θα υπολογίζεται.
Μα καλά δεν σας προξενεί εντύπωση που διατείνονται ότι θα κάνουν χαρτογράφηση σχεδόν κάθε μήνα , δηλαδή αν ενοικιαστούν 15 διαμερίσματα  και 5 μαγαζιά ή μπει ένας νέος πελάτης ομαδικής κατάθεσης θα κάνουν πάλι χαρτογράφηση!!! Τους πιστεύετε ;;;;
Μα καλά τώρα τα ανακάλυψαν αυτά τα τερτίπια, τα κόλπα , δηλαδή τόσα χρόνια οι ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ήταν λάθος!!! ή οι αστικοί τομείς ήταν ψεύτικα κομμένοι; Αν είναι έτσι κάποιοι ευθύνονται , προτείνω να γίνει διοικητική έρευνα!!! τα αδικήματα δεν έχουν παραγραφεί!!!

ΜΑΛΛΟΝ και θέλω να βγω "ψεύτης",  η καταιγίδα έρχεται και μεις φοράμε γυαλιά ηλίου.
 
Ο ΕΛ-ΤΑ θα συρρικνωθεί για να γίνει εύκολη λεία στους επίδοξους αγοραστές!!!

Προτείνω ως μέτρο πίεσης για να μην περάσουν οι  ανωτέρω ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, την απόσυρση από την αγροτική και αστική διανομή των Ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων των διανομέων . Καλό αυτό το μέτρο που η ΠΟΣΤ το πρότεινε σε προηγούμενους αγώνες αλλά ποτέ δεν το ενεργοποίησε. Μήπως έτσι θα αποφύγουμε την οικονομική αιμορραγία της 1 ημέρας απεργίας και θα πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα;
 ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ

                                           O ΛΑΜΙΩΤΗΣ