22 Φεβ 2011

Στο τιμονι της χωρας η γκροτεσκα φιγουρα.

Από τον Νίκο Κιούση:
"  Πρωθυπουργος τοσο μειωμενων προσοντων και αδικημενης φυσικης σερμαγιας που στην Ιστορια, το ξερουμε ολοι, εμφανιζονται οι αναλογοι μονο για να συνοδεψουν μια σημαντικη καταστροφη η μια ανυποφορη ατιμια.  
Αποκλειεται καποιοι βουλευτες, καποια ιστορικα στελεχη του κυβερνωντος κομματος,να μην εχουν τεκμηρια για τον... προκαθορισμο του μοιραιου ρολου του. 
Εμεις οι πολλοι, βυθιζομαστε στον πανικο μονο απ τις εκτιμησεις που μας επιτρεπουν  οι ακατασχετες τηλεοπτικες εμφανισεις του, η αμηχανη, στερεοτυπη ταυτολογια του, τα παιδαριωδη ρητορευματα του.
ΕΚΕΙΝΟΙ, τα στελεχη του κομματος, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΟΧΗ, ΣΕ ΣΙΩΠΗ!!! 
Φυγομαχουν και το πληρωνει η φτωχολογια. 
Ποτε, καμια κυβερνηση στην Ελλαδα δεν εξουθενωσε τοσο μεθοδικα τα μικρα και μεσαια εισοδηματα, τις ελπιδες και την αξιοπρεπεια του βιοπαλαιστη. 
Δεν αισθανονται προσωπικα εκτεθειμενοι οσοι ταυτιζουν ή ταυτησαν το ονομα τους, τη ζωη και την τιμη τους, με τετοιου "Σοσιαλισμου" Πανελληνιο Κινημα ; 
Σημερα το Παπανδρεικο δογμα κυριαρχει αυτονοητα σ ολο το πολιτικο φασμα. Εχει εξαφανισει τη διακριση Αριστερας και Δεξιας, ακεραιοτητας και φαυλοτητας, Ελληνικης (πολιτισμου) συνειδησης και μηδενιστικου" Διεθνισμου". 
Το πελατειακο κρατος, η χυδαια κομματοκρατια, συμπαιζει με την Τροικα για να περισωσει προνομια για τους λιγους.
Και στο τιμονι η γκροτεσκα φιγουρα, ο ολιγιστος των Παπανδρεου. Τα παρεδωσε ολα μεθοδικα στις "αγορες" με ανταλλαγμα να τον αφηνουν να παιζει με το παιχνιδακι της εξουσιας.     
Αποκλειεται καποια  "  ιστορικα στελεχη"  να μην βλεπουν τι διακυβευεται!!!" 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Χ. ΓΙΑΝΝΑΡΑ  που με εκφραζουν απολυτα και θελω να τα μοιραστω μαζι σας. 

Νικος Κιουσης