10 Ιουλ 2009

Δήλωση του Κώστα Πάλλα για ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης

Σχετικά με την μη κατάθεση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης Κώστας Πάλλας δήλωσε:

«Στη δύσκολη συγκυρία για την παράταξή μας, πίστευα στη μία υποψηφιότητα που θα ενώνει. Δεν είμαι από αυτούς που βάζουν τον εαυτό τους στην κληρωτίδα. Πολύ περισσότερο που πιστεύω ότι η θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ δεν μπορεί να είναι θέμα τύχης αλλά πρέπει να είναι μια σοβαρή επιλογή. Επειδή, λοιπόν, διαπίστωσα υποκρισία και προσπάθεια χειραγώγησης, αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα. Ευχαριστώ τους βουλευτές, τους πολιτευτές και τα στελέχη που ήρθαν μαζί μου και μου δήλωσαν την υποστήριξή τους. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε όλοι μαζί, με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή, να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας και την παράταξή μας».

Nα θυμίσουμε ότι μετά τις ευρωεκλογές, μαινεται η διαμάχη για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Παρχαρίδη, ο οποίος καθαιρέθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ λίγες εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές.
Τη θέση διεκδικούσαν μεταξύ άλλων ο εκπαιδευτικός Κώστας Βογιατζής και ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ στα ΕΛΤΑ Κώστας Πάλλας, ο οποίος απεσύρθη με την παραπάνω δήλωση.

Αναρτήθηκε από taxalia