3 Ιουλ 2009

Νέοι διαδικτυακοί τόποι στο Ταχυδρομείο

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε πως το παράδειγμα μας, «της διαδικτυακής ενημέρωσης», ακολουθούν και άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις, που ξεκίνησαν πρόσφατα να «εκπέμπουν» μέσω διαδικτύου.
Επειδή εμείς ποτέ δεν λειτουργήσαμε ανταγωνιστικά με κανέναν, επειδή πιστεύουμε πως η καλόπιστη κριτική (όσο σκληρή κι αν είναι) απ’ όπου κι αν προέρχεται είναι χρήσιμη, επειδή επιδιώκουμε την διαφορετική άποψη που μπορεί να λειτουργήσει συνθετικά, γι’ αυτό από σήμερα θα συμπεριλάβουμε στο blog μας τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων που σας αναφέρουμε.

Τα νέα της ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ θα βρείτε στην διεύθυνση: www.dake-elta.eu/

Τα νέα της ΔΑΚΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ στην διεύθυνση: www.dake-elta.gr/
Σε ΔΑΚΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ μετονομάστηκε μάλλον η ΔΑΚΕ ΕΝΟΤΗΤΑ

Τις παραπάνω διευθύνσεις μπορείτε να βρείτε στο blog μας, στην αριστερή στήλη στην θέση «Συνδέσεις».

Ιδιαίτερη όμως αναφορά θα κάνουμε σε ένα νέο blog που ανακαλύψαμε πως υπάρχει και μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Πρέπει να έχει ξεκινήσει πρόσφατα, γιατί έχει πολύ λίγες αναρτήσεις, κρατά την ανωνυμία του και εμφανίζεται με το ψευδώνυμο « Το γεράκι ».

Δείχνει να γνωρίζει πράγματα και κάνει αιχμηρές αναφορές σε θέματα του χώρου μας.

Όπως γράψαμε και πριν εμείς επιδιώκουμε την κριτική και την διαφορετική άποψη απ’ όπου κι αν προέρχονται, ώστε να έχει κάθε επισκέπτης μας την δυνατότητα για μια σφαιρική προσέγγιση των πραγμάτων.
Το λέμε αυτό γιατί στο συγκεκριμένο blog γίνεται αιχμηρή αναφορά και στην ΠΑΚ-ΕΛΤΑ και στον εκπρόσωπο μας (καλοδεχούμενη).

Όποιος κι αν είσαι «ΓΕΡΑΚΙ», σου ευχόμαστε καλή δύναμη στην προσπάθεια που ξεκίνησες και να κρατήσεις την πέννα σου ακονισμένη, όπως τώρα που ξεκινάς.
Εμείς πάντως στο ξεκίνημα σου σε στηρίζουμε, γιατί μας αρέσουν όσοι τα λένε στα ίσια. Μπράβο.

Συνάδελφοι όσοι θέλετε να διαβάζετε « το γεράκι », βρίσκεται στην διεύθυνση:

http://www.togeraki.blogspot.com/

θα το βρείτε στην αριστερή στήλη μας στον χώρο « Ιστολόγια που διαβάζουμε »