18 Μαΐ 2009

Παραλειπόμενα εκλογών των οδηγών

1) Μαθαίνουμε πως έκαναν κανονική απόβαση πολλά από τα στελέχη της Ομοσπονδίας
στις εκλογές των οδηγών. Εκπρόσωποι παρατάξεων, (ειδικά της ΠΑΣΚΕ ΕΛΤΑ ήταν πάνω από 30) εκπρόσωποι πρωτοβάθμιων σωματείων και αρκετοί παρατρεχάμενοι μπήκαν μέσα στο ΚΔΑ και έπιασαν καίριες θέσεις για να επηρεάζουν τους ψηφοφόρους οδηγούς. Οπότε οι οδηγοί βγήκαν έξω από το ΚΔΑ και έκαναν την δουλειά τους μια χαρά.

2) Τελικά αν ψήφιζαν όλοι αυτοί που επί διήμερο ξεροστάλιαζαν κάτω από την βερικοκιά, η έδρα θα ήταν σίγουρη και δεν θα στεναχωριώτανε και η ηγεσία.

3) Τελικά όλοι αυτοί που παρέλασαν αυτές τις μέρες από το ΚΔΑ και τις εκλογές των οδηγών, πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι. Μπορεί να μην πήραν καμιά έδρα, αλλά έμαθαν τουλάχιστον πως γίνονται οι εκλογές!

4) Καλά τους συναδέλφους που τους εξευτελίζουν δεν τους σκέφτονται, αυτόν τον τίτλο της ΠΑΣΚΕ ΕΛΤΑ, που τον κουρέλιασαν, δεν τους ενδιαφέρει;;;
Ποτέ στο παρελθόν η ΠΑΣΚΕ ΕΛΤΑ δεν ξέπεσε σε πρωτοβάθμιο σωματείο του ΕΛΤΑ στο ποσοστό 13%!!!
Αλλά μήπως τους νοιάζει;;
Αυτοί, κανένα σύνεδρο να τσιμπήσουν θέλουν και η παράταξη ας καταβαραθρωθεί!!!

5) Ελπίζουμε να κατάλαβαν καλά τώρα πως η λάσπη που μας ρίχνουν τόσο καιρό ότι τάχα κλέψαμε τους συνέδρους της ΠΑΣΚΕ ΕΛΤΑ στο τελευταίο συνέδριο έπεσε στο κενό. Γιατί οι σύνεδροι στους οδηγούς πάντα εκλέγονταν με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και πάντα στήριζαν στα δευτεροβάθμια όργανα τον δικό τους εκπρόσωπο.
Μια συγνώμη για τα όσα έχουν γράψει και έχουν πεί τελευταία, ίσως τους ανακούφιζε λίγο!!

6) Γύριζαν εδώ και ένα τρίμηνο όλη την χώρα κραδαίνοντας χαρτιά διαγραφών των στελεχών της ΠΑΚ από το ΠΑΣΟΚ, πιστεύοντας πως θα επηρεάσουν αρνητικά τους ψηφοφόρους οδηγούς και το μόνο που κατάφεραν ήταν να τους συσπειρώσουν.

7) Αλήθεια πως γίνεται να είναι κάποιος δια γραμμένος από ένα κόμμα και παράλληλα να του στέλνουν κάρτα μέλους;;;;

8) Όλα αυτά τα έξοδα των μετακινήσεων, των πολύχρωμων αφισών και διακηρύξεων, θα μάθουμε ποτέ ποιος τα πληρώνει;;;;

9)Μάθαμε πως αρκετοί διοικητικοί παράγοντες ανακατεύθηκαν στις εκλογές των οδηγών, (υπέρ συγκεκριμένης παράταξης). Μάθαμε επίσης πως οι νεοεκλεγέντες συνδικαλιστές τους δίνουν περιθώριο μέχρι την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. να φροντίσουν να βγούν σε σύνταξη αν προλαβαίνουν, ή να ζητήσουν μετάθεση σε υπηρεσίες που δεν θα τους βλέπουν οι οδηγοί!!