12 Νοε 2016

Bραβεύσεις για τα αριστούχα παιδιά των ταχυδρομικών

Με δύο εκδηλώσεις, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, η πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) και η Διοίκηση των ΕΛΤΑ, θα τιμήσουν για ακόμη μία χρονιά, τα αριστούχα παιδιά των Ταχυδρομικών. Συγκεκριμένα θα επιβραβεύσουν τους μαθητές ...
Γυμνασίου και Λυκείου που αρίστευσαν κατά την σχολική χρονιά 2014-2015 και τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με επαίνους, χρηματικά βραβεία, αναμνηστικά δώρα και υποτροφίες.
Όπως αναφέρει η ΠΟΣΤ: «Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις.
α) Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων στην Αττική θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ. και με δεδομένο ότι, η εκδήλωση συμπίπτει με τη διεξαγωγή του 34ου κλασσικού Μαραθωνίου και λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν από νωρίς το πρωί για τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, η πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης είναι ευκολότερη με τη χρήση του μετρό (στάση Ευαγγελισμός).
β) Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.
Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή συνεχίζουμε τις ενέργειες για να ισχυροποιήσουμε τους δεσμούς της Ταχυδρομικής οικογένειας και για να επιβραβεύσουμε τις προσπάθειες, τη θέληση, τον προγραμματισμό, τη συνέπεια, τους κόπους όλων αυτών των παιδιών, που με τη συμπαράσταση των οικογενειών τους, κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να ξεχωρίσουν».
Πηγή: http://www.ert.gr
Η βράβευση των παιδιών των εργαζομένων στην Αττική θα γίνει στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασ.Αλεξάνδρου 2, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ