29 Αυγ 2016

ΠΑΚ ΕΛΤΑ : Σ υ ν ε χ ί ζ ο υ μ ε ...

Είναι τιμή και ξεχωριστή χαρά για όλους εμάς, που ο επικεφαλής της παράταξής , επιλέχθηκε από το ΔΣ των ΕΛΤΑ, για μια τόσο σημαντική θέση, όπως είναι αυτή του Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού.
Είναι σημαντική απώλεια για το συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς με τις γνώσεις ,την εμπειρία, τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες, το ήθος, την κατασταλαγμένη ...
αγωνιστική και ταξική του συνείδησή, υπήρξε από τα βασικά συνδικαλιστικά στελέχη του Ταχυδρομείου, αλλά και ευρύτερα.
Είναι μεγάλο το κενό και για την παράταξή μας, καθώς ήταν ο  βασικός πρωταγωνιστής της συγκρότησής της και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ενοποίησης διαφορετικών κινήσεων και προσώπων, που σιγά σιγά κατάφερε να σχηματοποιηθεί, να πάρει την σημερινή μορφή, να αποκτήσει ταυτότητα και να έχει καταξιωθεί ως συνδικαλιστική παράταξη της αριστεράς και όχι μόνο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.
Η απόφασή του να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Γενικού Διευθυντή, εξηγήθηκε λεπτομερώς από τον ίδιο στην ανοικτή επιστολή του προς όλους τους συναδέλφους και είχε την σύμφωνη γνώμη της παράταξης.
Ένας καινούργιος κύκλος αρχίζει. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει.
Έχει τις ικανότητες και την όρεξη. Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των συναδέλφων. Συνεπώς και οι απαιτήσεις θα είναι πολύ περισσότερες από όλους!

Η παράταξή μας θα ακολουθήσει το δρόμο που όλοι μαζί έχουμε χαράξει. Όπως με συλλογικό τρόπο λειτουργούσε μέχρι σήμερα, έτσι θα συνεχίσει. Θα μείνει πιστή στις αρχές και τις αξίες της. Στις ιδρυτικές θέσεις και στην ταυτότητα της.  
Έχει όργανα και παρουσία παντού. Μια νέα γενιά ικανών στελεχών θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, με στόχο την διεύρυνση της επιρροή της και να την καταστήσει κυρίαρχη συνδικαλιστική παράταξη στο ταχυδρομείο.
Είναι σημαντική η παρακαταθήκη που αφήνει ο σύντροφος  Βερίγος.
Τέλος όλοι εμείς, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της ΠΑΚ-ΕΛΤΑ, που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια,  τον ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία πού είχαμε, την συντροφικότητα και την αλληλεγγύη που τον διέκριναν και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο φίλο και σύντροφο Γιάννη.
Είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.
Μπορεί η παράταξή μας αλλά και το συνδικαλιστικό κίνημα να στερηθεί τις υπηρεσίες του, η διοίκηση όμως στο πρόσωπό του βρήκε ένα ικανότατο στέλεχος, που θα βοηθήσει καθοριστικά για να αλλάξει πορεία το Ταχυδρομείο.
Καλή επιτυχία Γιάννη!