4 Αυγ 2012

Ομολόγησε ο «δράκος» της Πάρου

Στις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της 15χρονης στην Πάρο.
Το πρώτο δείγμα DNA του νεαρού αλλοδαπού ταυτοποιήθηκε και μετά από ώρες ανάκρισης ο δράστης ομολόγησε την πράξη του....
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός πλησίασε τη νεαρή ενόσω αυτή ήταν στην παραλία και άκουγε μουσική με ακουστικά. Mέχρι να αντιληφθεί την παρουσία του, της είχε αποσπάσει το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια την χτύπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9.00 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.


Στο πλαίσιο των ερευνών περισσότεροι από 30 άνδρες είχαν δώσει γενετικό υλικό. Δύο άνδρες συνελήφθησαν με την κατηγορία της υπόθαλψης τραυματία. Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη, εργαζόταν ως κηπουρός σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Πάρου, κοντά στο σημείο που η ανήλικη Μυρτώ βίωσε τον εφιάλτη.

Πηγή:http://www.zougla.gr