Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων των ΕΛΤΑ στον LamiaFM1 για την απαξίωση των ΕΛΤΑ Ν. Φθ/δας-Ευρ/νίας

«2000 εργαζόμενοι, συνάδελφοί μας φεύγουν με την εθελουσία, τους εύχομαι υγεία και να χαρούν τη σύνταξή τους,» ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Φθιώτιδας, Βάιου Μπουρογιάννη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1.

«Η κακή διαχείριση της διοίκησης, αφήνει συνάδελφούς μου εκτεθειμένους. Πριν την εθελούσια, πάνω από ...

1000 ενοικιαζόμενοι εργάζονταν στα ΕΛΤΑ. Έφυγαν αυτοί, φεύγουν και οι 2000 συνάδελφοι με την εθελουσία, ενώ παράλληλα ήρθαν νέοι χωρίς εμπειρία και η δουλειά αυτή -σας διαβεβαιώνω- είναι για γερά νεύρα.»

«Στην Αταλάντη π.χ., εργαζόμενος δε δεχόταν να πάει διανομή -παρότι γι’ αυτό το λόγο είχε προσληφθεί- η διοίκηση δεν έκανε άμεσα την αντικατάστασή του. Τελικά, το απίστευτο είναι ότι έφυγε μόνος του. Το κακό είναι πως πιάνονται από μια θέση, και προσπαθούν να πάνε στις πιο βολικές θέσεις, δημιουργώντας προβλήματα. Γι’ αυτό φταίει η κυβέρνηση και η διοίκηση των ΕΛΤΑ. Από αύριο, (8/4) θα εργάζεται μόνο ένας στα ΕΛΤΑ Αταλάντης, ο προϊστάμενος και θα πρέπει να τα κάνει όλα αυτός!» δηλώνει ο κ. Μπουρογιάννης.

«Άλλο παράδειγμα είναι το κατάστημα στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου χρειάζεται 2 εργαζομένους, όμως έχουν προσληφθεί 4! Θα πηγαίνουν τα γράμματα δύο-δύο οι υπάλληλοι!  Στο Δομοκό, 1 διανομέας για 34 χωριά! Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στα ΕΛΤΑ;» τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων των ΕΛΤΑ.

Ακούστε το ηχητικό (εδώ)

Πηγή: http://ekpef.gr