Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Μετακλητός στο γραφείο της Σ. Νικολάου ο Β. Κανέλλης

Ένα ακόμη στέλεχος μιντιακού ομίλου παίρνει θέση στον «γαλάζιο» κρατικό μηχανισμό. Συγκεκριμένα, ο λόγος για τον διευθυντή σύνταξης του in.gr Βασίλη Κανέλλη, ο οποίος διορίστηκε στο ιδιαίτερο γραφείο της γενικής γραμματέως ...Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η «Εφημερίδα των Συντακτών», υπάρχει πράξη δημοσιευμένη στις 3/3/2021 στο «Διαύγεια», σύμφωνα με την οποία «διορίζεται ο Βασίλειος Κανέλλης […] σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, κατηγορίας ΠΕ με Μ.Κ. 13ο, στο Ιδιαίτερο Γραφείο της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφίας Νικολάου, από 1/2/2021». Η απόφαση δε φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Κανέλλης παραμένει κανονικά και στο στελεχικό δυναμικό του ομίλου Μαρινάκη, ενώ γράφει επίσης στα «Νέα» και το «Βήμα».

Τέλος, δεν περνά απαρατήρητο πως η συγκεκριμένη είδηση έρχεται με φόντο τις αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις εκ μέρους της Σοφίας Νικολάου με πρόσχημα την πανδημία.

Πηγή: https://tvxs.gr