Κυριακή, 4 Απριλίου 2021

Στην εντατική…το κατάστημα των ΕΛΤΑ, στο Αγναντερό Καρδίτσας

Στη μεγαλύτερη δημοτική ενότητα του δήμου Μουζακίου, στο Αγναντερό Καρδίτσας, η κατάσταση με το κατάστημα των ΕΛΤΑ δεν είναι μόνο τριτοκοσμική αλλά και τραγελαφική.

Μέχρι πρότινος το συγκεκριμένο ταχυδρομείο, λειτουργούσε με ένα ταχυδρόμο και μια βοηθό του. Ο ταχυδρόμος συνταξιοδοτήθηκε και τους έμεινε η βοηθός. Κανείς δεν φρόντισε να συμπληρωθεί η θέση που άδειασε, ούτε καν ...ο δήμος Μουζακίου.

Προφανώς θεώρησαν πως μπορεί να λειτουργήσει ομαλά το ταχυδρομείο και με ένα άτομο, το οποίο είναι υποχρεωμένο να εκτελεί χρέη γραφείου, αλλά και διανομέα ταυτόχρονα και να γυρίζει στα γύρω χωριά για να διανέμει την αλληλογραφία.

Αυτό έχει σαν επακόλουθο το κατάστημα του ταχυδρομείου να μη λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και τις υπόλοιπε ημέρες να ανοίγει στις 11:00 το πρωί και να κλείνει στις 14:30 το μεσημέρι.

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, όπου γίνεται η πληρωμή των συντάξεων και των επιδομάτων, τα ΕΛΤΑ Καρδίτσας στέλνουν για βοήθεια μια υπάλληλο, για να βοηθήσει την κατάσταση.

Ταυτόχρονα η υπεύθυνη των ΕΛΤΑ Αγναντερού συνεχίζει τις διανομές κατ’ οίκον.Η επικουρική υπάλληλος, το μόνο που κάνει είναι πληρωμές συντάξεων.

Διαβάστε περισσότερα (εδώ)

Πηγή: https://www.trikalanews.gr