Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Νέες δράσεις για την αποζημίωση: Ζητάμε συνάντηση από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 Τι αναφέρει η επιστολή προς τον κ.Πιερρακάκη

Επιστολή για το μείζον θέμα της αποζημίωσης των νέων συνταξιούχων των ΕΛΤΑ, έστειλε η Διοίκηση του Συλλόγου, στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Η Διοίκηση ζητά κατ’ ιδίαν συνάντηση από τον κ.Πιερρακάκη, προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς για την απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ, που «πετσόκοψε» την αποζημίωση των συναδέλφων μας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε υπουργέ,

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου μας, συντάξαμε την ακόλουθη επιστολή που έχει ως αντικείμενο την απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να «ψαλιδίσει στο μισό (15.000 από 30.000 ευρών), την αποζημίωση των νέων συνταξιούχων (από το 2019 και εντεύθεν) του Οργανισμού.

Ως ο θεσμικός-συνδικαλιστικός φορέας που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συνταξιούχων μελών μας, κινήσαμε όλες τις πρέπουσες διαδικασίες, προκειμένου να καταπέσει η εν λόγω απόφαση του Δ.Σ των ΕΛΤΑ, που είναι παράνομη και αυθαίρετη.

Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), επιδιώξαμε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, ο οποίος μας γύρισε επιδεικτικά την πλάτη. Αποστείλαμε εξώδικο προς την Διοίκηση του ΕΛΤΑ, το οποίο σας κοινοποιήσαμε, προκειμένου να λάβετε πλήρη γνώση για την ανάλγητη απόφαση για την αποζημίωση των συναδέλφων μας, γνωστοποιώντας, παράλληλα, και την τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία μας, που εκθέτει ανεπανόρθωτα του διοικούντες του Οργανισμού.

Απευθυνόμαστε σ’ εσάς, τον πολιτικό προϊστάμενο και αρμόδιο υπουργό για δημόσιους φορείς όπως ο ΕΛΤΑ και σας ζητάμε την πραγματοποίηση μιας κατ’ ιδίαν συνάντησης, προκειμένου να συζητήσουμε το μείζον θέμα του «ψαλιδίσματος» της αποζημίωσης των συναδέλφων μας

Προσδοκούμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας για συνάντηση και θα αποτελέσετε τον βασικό αρωγό στην προσπάθεια για αποκατάσταση της ανείπωτης αδικίας, την οποία υπέστησαν τα μέλη του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν.Γραμματέας

Γιώργος Πεπόνης                                              Τάσος Γεωργιάδης

https://www.psselta.gr/nees-draseis-gia-tin-apozimiosi-zitame-synantisi-apo-ton-ypourgo-psifiakis-diakyvernisis/?fbclid=IwAR3bwSj2w6CxVQcoYT7xrd331pFSDH2vCC3EYdIgz4djanSZaguNXgNN-xE