Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδηγών Τεχνιτών ΕΛΤΑ έκοψε την πίτα του το Σάββατο (φωτο από την εκδήλωση))

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά με πολύ κέφι και χορό εξελίχθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Οδηγών Τεχνιτών ΕΛΤΑ το περασμένο Σάββατο. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι οδηγοί του ΕΛΤΑ  με τις οικογένειες τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το περασμένο Σάββατο. 
Η εκδήλωση αποτέλεσε αφορμή να ...
ξανασυναντηθούν οι παλιοί (συνταξιούχοι) συνάδελφοι με τους εν ενεργεία, να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές από  τη δουλειά και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
Ο χώρος της εκδήλωσης, αν και μεγάλος, αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσουν όλοι.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την ομοσπονδία μαςο Γ.Γ.  Ηλίας Μπακέλας,  από την ΔΑΚΕ ο Ανδρέας Κομματάς και ο Τάσος Κατσαργύρης από την ΠΑΚ ο Γιάννης Μώρος και ο Βάιος Μπουρογιάννης, που εδώ εμφανίζονται στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Κιούση και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ την τριετία 2016-2018 Γιάννη Ζαρολιάγκη.και στο βάθος αριστερά, αντιπροσωπεία συνδικαλιστών από την Εύβοια και την Φθιώτιδα, μαζί με συναδέλφους από την Αθήνα.


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν 


ο διευθυντής του ΚΔΑ Μάνος Τζαγκαράκης, η τομεάρχης προσωπικού Βάια Κουκλάκη 


Οι τομεάρχες του ΚΔΑ Θανάσης Αντύπας & Χρήστος Γκάτσος, καθώς και η τομεάρχης της ΠΑΟΜ Πόπη Κοφινάκου, που δυστυχώς δεν την πέτυχε ο φακός του φωτογράφου.

Παρών και ο προϊστάμενος στο τμήμα κίνησης Θανάσης Γεωργούσης, που εδώ διακρίνεται μαζί με τον γραμματέα του Συλλόγου Θωμά Κουτρομάνο. 


Ακολουθούν φωτογραφίες με συναδέλφους και τις οικογένειες τους
 
 

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το χορό που ακολούθησε