Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Προχωρούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες για το νέο Κέντρο Διαλογής της ACS στο Αιγάλεω

Ανάπτυξη των εσόδων της στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών, σταθερότητα και μικρή άνοδο στις υπηρεσίες ταχυδρομείου και ανάπτυξη στο σύνολο των εσόδων, σε σχέση με το 2018, αναμένει η ACS Courier για το σύνολο του 2019, σύμφωνα με την μητρική εταιρεία Quest...

Κατά το α’ εξάμηνο, η ACS είχε θετική πορεία, καθώς τα συνολικά έσοδα της διαμορφώθηκαν σε 52,6 εκατ., υψηλότερα κατά 5,8%, σε σχέση με το 2018.
Τα έσοδα από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών παρουσίασαν αύξηση κατά 5,6%, προερχόμενη κυρίως από το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ τα έσοδα από τις υπηρεσίες ταχυδρομείου παρουσίασαν αύξηση κατά 7%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, προερχόμενη κυρίως από την προσέλκυση νέων πελατών.
Όπως επισημαίνει η Quest, το α’ εξάμηνο του 2019 προχώρησαν και οι εργασίες μελετών και αδειοδότησης των νέων εγκαταστάσεων και του νέου Κέντρου Διαλογής της εταιρείας στην Αττική, στην περιοχή του Αιγάλεω, που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες περίπου στα τέλη του 2020 – αρχές 2021.
Σχολιάζοντας τον ευρύτερο κλάδο, η Quest υπογραμμίζει ότι η δραστηριότητα των ταχυμεταφορών εκτιμάται ότι θα συνεχίζει να επηρεάζεται θετικά από την ανάπτυξη του e-commerce, ενώ η δραστηριότητα του ταχυδρομείου θα επηρεάζεται αρνητικά από την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.