23 Ιαν 2013

Ο μαγικός κόσμος του κυρίου Βορίδη...

Προκαλεί δέος η αποκάλυψη του κυρίου Βορίδη για τον τρόπο διαφυγής στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης που ρήμαξε την Ελλάδα.
Ο μαγικός κόσμος του κυρίου Βορίδη...
Σε πύρινη ομιλία του στην Σάμο, φανέρωσε ότι στελέχη της πρώην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψε την χώρα, έχουν βρει καταφύγιο στον ...ΣΥΡΙΖΑ!
Ήταν καιρός να μάθουμε την αλήθεια, διότι μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ακόμα στο ....
ΠΑΣΟΚ!
Και μάλιστα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με ενεργό συμμετοχή.
Μάλιστα ο κύριος Βορίδης έστειλε αυστηρότατο μήνυμα στην Αριστερά, λέγοντας ότι "δεν θα της επιτρέψουν να δημιουργήσει κλίμα αστάθειας στην χώρα".
Ειλικρινέστατη τοποθέτηση, αφού η ΔΗΜΑΡ της κυρίας Ρεπούση, θα μπορούσε κάλλιστα να τοποθετηθεί στον κεντρώο χώρο. Μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς.
Προφανώς αυτός ήταν και ο λόγος που ο κύριος Βορίδης ξιφούλκησε κατά της εξεταστικής για το μνημόνιο, αφού απουσίαζε ο πραγματικός ένοχος, ο ΣΥΡΙΖΑ που έχει φυγαδεύσει τα ύποπτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Δεν γνωρίζουμε εάν η μαγευτική Σάμος επηρέασε σε τέτοιον βαθμό τον τ. υπουργό, ώστε να κάνει αυτή την ρηξικέλευθη πολιτική ανάλυση, που ομολογουμένως ανατρέπει αυτό που έως σήμερα θωρούσαμε πραγματικό...
 
Πηγή: newsbomb.gr