18 Σεπ 2017

Κλείνει η ψαλίδα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ: Γκάλοπ Commonview για το News 24/7

Μεγάλη συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει έρευνα για το News 24/7. H απόσταση από τη ΝΔ μειώθηκε πλέον στο 3% με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγράφει ποσοστό 27% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 24% ...
του κυβερνώντος κόμματος.
Ανατροπή της δημοσκοπικής εικόνας καταγράφει έρευνα της Commonview για το News 24/7 αφού μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης.
 
Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάζει αναλυτικά το News 24/7 στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αντίστοιχα, στο ερώτημα "ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό" ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε "απόσταση αναπνοής", αφού συγκεντρώνει 29,2%. Πάντως, ο "κανένας" εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού με ποσοστό 36,6%.

Δείτε αναλυτικά την έρευνα:

 
 
 
 
 
 
 
 Πηγή: https://left.gr