24 Μαΐ 2017

Καταγγελία του Σωματείου Φθιώτιδας & Ευρυτανίας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑ ΕΛ-ΤΑ ΦΘ/ΔΑΣ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


                                      Λαμία 22-5-2017      
                
   ΠΡΟΣ 
Δ/ντα Σύμβουλο ΕΛ-ΤΑ
Γενικός Δ/ντής Εμπορικής  Δ/σης ...

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο ταχ. Καταστημάτων στο Νομό μας. 
Χωρίς κανένα διάλογο και ενημέρωση η διοίκηση συνεχίζει στα βήματα της προηγούμενης διοίκησης δηλαδή στην συρρίκνωση και απαξίωση του ΕΛ-ΤΑ. Φυσικά υιοθετώντας με μεγάλη βιασύνη τις προτάσεις των περιφερειακών.
Χωρίς κανένα σχεδιασμό και κάτω από την πίεση της έλλειψης προσωπικού και των οικονομικών προβλημάτων του οργανισμού, κλείνει καταστήματα χωρίς οι αποφάσεις της να εντάσσονται σε ένα συνολικότερο και τεκμηριωμένο επανασχεδιασμό του δικτύου, που θα λαμβάνει σοβαρά υπόψιν και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ταχυδρομείου που είναι το δίκτυό του που καθημερινά φθίνει, αλλά και ο κοινωνικός ρόλος του δημόσιου ταχυδρομείου που πρέπει να διατηρηθεί με κάθε τρόπο.
Το Σωματείο μας αναγνωρίζει την σημερινή δύσκολη κατάσταση του οργανισμού.
Οι επιλογές των προηγούμενων κυβερνήσεων και διοικήσεων μας έφτασαν εδώ.
Τις αντιπαλέψαμε με κάθε μέσο.


Κύριοι της Διοίκησης  με λύπη πληροφορηθήκαμε μετά το κλείσιμο της Π.Δ.Σ.Ε του ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ήρθε και η σειρά του καταστήματος ΛΑΜΙΑΣ 2( πλατεία Διάκου) να αναστείλει την λειτουργία του, ένα κατάστημα κεντρικότατο που θα λείψει από την πόλη της Λαμίας αφού εξυπηρετούσε χιλιάδες συμπολίτες κάθε χρόνο .
Επίσης αποφασίσατε να κλείσετε και τα γραφεία τόσο της ιστορικής Υπάτης, της Ελάτειας και Λάρυμνας.
Επίσης καλούμε την ομοσπονδία μας να πάρει θέση και να καταγγείλει τη διοίκηση ότι με τις ενέργειές της το μόνο που θα καταφέρει είναι να στρέψει τους πελάτες σε άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες που συνεχώς αναπτύσσονται .
Το Σωματείο μας
Ζητά την άμεση ανάκληση των αποφάσεων αυτών και ζητάμε την άμεση συνάντηση μαζί σας για να μας δοθεί η ευκαιρία να καταθέσουμε τις θέσεις μας λεπτομερώς.
Διαφορετικά  θα απαντήσουμε με κάθε μορφής κινητοποιήσεις .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.      ΠΟΣΤ
2.      ΠΕΡ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΘΕΣ/ΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

         
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βάιος Μπουρογιάννης                   Χαρ. Παπαδογιαννάκης