5 Απρ 2017

Έχετε γράμμα και… τηγανητό κοτόπουλο! Ταχυδρομείο delivery!

Αυτή κι αν είναι πρωτοποριακή κίνηση. Το ταχυδρομείο δεν φέρνει μόνο την αλληλογραφία αλλά και πακέτα τηγανητού κοτόπουλου!
Συμβαίνει στη Νέα Ζηλανδία, όπου ο οργανισμός ταχυδρομείων παρατήρησε σημαντική πτώση στις ...
δραστηριότητές και αποφάσισε να… επεκταθεί και εκτός από γράμματα να παραδίδει και πακέτα τηγανητού κοτόπουλου!
Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων KFC υπέγραψε συμβόλαιο με το ίδρυμα που δημιουργήθηκε πριν από 170 χρόνια για να μεταφέρει τα προϊόντα της έως τις πόρτες των σπιτιών στην Ταουράνγκα, στο Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας για δοκιμαστική περίοδο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Νew Zeland Heralda KFC έλαβε αυτή την απόφαση για να αξιοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή των Ταχυδρομείων της Νέας Ζηλανδίας.
Η NZ Post διαθέτει ευρύ δίκτυο διανομής στη Νέα Ζηλανδία και εστιατόρια KFC υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις πόλεις, δήλωσε ο Ίαν Λέτελε από την KFC που επιδιώκει να προσεγγίσει περισσότερους καταναλωτές. Τα τελευταία δέκα χρόνια μειώθηκε κατά 50% ο αριθμός των Νεοζηλανδών που στέλνουν επιστολές και η NZ Post παραδίδει αλληλογραφία τρεις φορές την εβδομάδα στις αγροτικές περιοχές.
«Όλοι οι ταχυδρομικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται να βρουν τι πρέπει να κάνουν, όταν σταματήσουν να γράφονται επιστολές. Θέλουμε να επιβιώσουμε για άλλα 100 χρόνια, αλλά πρέπει επειγόντως να διαφοροποιήσουμε τις δραστηριότητές μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της NZ Post Μάικ Στιούαρτ στον Guardian.
«Οι άνθρωποι θέλουν τα προϊόντα που παραγγέλνουν να παραδίδονται στο σπίτι τους σε 30-60 λεπτά, εκεί φαίνεται να πηγαίνει ο κόσμος. Έτσι, πειραματιζόμαστε και γινόμαστε υπηρεσία παράδοσης στον τομέα της υγείας, στον τομέα των κατασκευών και ιδιαίτερα στον τομέα της φιλοξενίας... Είναι μια συναρπαστική στιγμή για εμάς», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή: http://www.newsit.gr