20 Απρ 2017

Άγριος καβγάς Κουρουμπλή - Μπακογιάννη:«Είσαι ξεφτιλισμένος» - «Που πήγαν τα λεφτά Ντόρα;»

«Ο ελληνικός λαός δικαιούται απάντηση. Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το «Μαρίκειο»;» ρωτά ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, απαντώντας έτσι στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη.
Νωρίτερα μύδρους εξαπέλυσε ...
η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με τις αναφορές του στη μητέρα της και το σωματείο «Αλληλεγγύη».
«Μόνο ένας χυδαίος ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο Π. Κουρουμπλής θίγει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της» είπε η Ντ. Μπακογιάννη, κατηγορώντας τον πρώην υπουργό Υγείας πως μέσα στον πανικό του για την Εξεταστική που έρχεται ρίχνει λάσπη χωρίς όριο.
Η Ντ. Μπακογιάννη ανέφερε πως η Μαρίκα Μητσοτάκη είχε προσπαθήσει να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά και τότε «όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ έπεσε επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια».
Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή:
«Σήμερα η κ. Μπακογιάννη έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς. Ο ελληνικός Λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι “χυδαίοι” και οι “ξεφτιλισμένοι”.
Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη, επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα. Εγώ δεν θίγω τεθνεώτες. Ζητώ, όμως, από τους ζώντες να απαντήσουν, όπως και το οφείλουν, στον ελληνικό λαό γιατί τα χρήματα ανήκουν σ' αυτόν.
Επειδή λοιπόν η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι, όμως, είτε αλλιώς υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;
Αυτό το ζητούμε διαχρονικά και τίποτε άλλο».
Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα είχε προηγηθεί ανάλογου ύφους κόντρα Κουρουμπλή - Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πηγή: http://tvxs.gr